Povratak na arhivu

Ponovno organiziramo Bistrički kviz

autor: Vedran Klaužer, 30. listopada 2019.
Bistrički-kviz

Nakon velikog odaziva na 1. Bistrički kviz, organiziramo još jedno okupljanje zaljubljenika u format pub kviza.  Drugo izdanje Bistričkog kviza tako će biti održano u nedjelju, 3. studenoga 2019. godine, u restoranu “Dobro nam došel prijatel” u Mariji Bistrici, s početkom u 18:30 sati.

Pub kviz je natjecanje timova od nekoliko osoba koje u opuštenoj atmosferi odgovaraju na pitanja voditelja. Pitanja su redovito zabavna i raznolika tako da svatko može pronaći nešto sa sebe. Ekipe na list papira pišu odgovore, koji se na kraju ocijene te se proglase najbolji.

Uz već popularna područja poput općeg znanja i kulture, glazbe, sporta, filma i drugih umjetnosti, dodatna atrakcija našeg kviza su i pitanja o zanimljivostima lokalnog i regionalnog karaktera. Kratki odgovori, asocijacije, spajanje pojmova, motivi na fotografijama i glazbeni isječci – sve vas to čeka u Prijatelju. Dođite na najbolji kviz u Zagorju! Provjerite svoje znanje, saznajte nešto novo i što je najvažnije – zabavite se!

Na kviz se mogu prijaviti ekipe od 2 do 5 članova, koji se dakako nadopunjuju svojim znanjem.

Prijave su moguće elektronskim putem (u inbox našeg facebook profila ili preko posebno obrasca) , kao i na licu mjesta prije početka samog kviza.

Kotizacije za sudjelovanje nema, a za najbolje će biti osigurane i nagrade.

PlakatBIK2